2017-12-11 Luciafest

Jan Art och Barbro Lundström stod för dekoration av pepparkakor till Luciafirandet.
Foto Katarina Art

Ägde rum i det lagom fyllda och festfixade Magnethuset. Kaffe med lussekatter, pepparkakor, glögg och chokladpraliner bestods, till ackompanjemang av fritt astronomisnack. Barbro Lundström och Katarina Art hade också till detta tillfälle knåpat ihop 13 tipsfrågor, de flesta på temat astronomi. Två finalister med 12 rätt måste slutligen skiljas åt genom upprepade extrafrågor: Gunnar Lövsund och Peter Mattisson. Den senare utropades slutligen som vinnare och belönades med en sofistikerad väggalmanacka. God jul och Gott nytt år tillönskades allmänt, men några färska medlemmar var kanske litet snopna över att inte fått se det Luciatåg som dom hade väntat sig.

Text Bertil Forslund

Lämna ett svar