2009-05-25 Vårfesten!

I år var det synd om alla STAR medlemmar som inte var med på Vårfesten den 25 maj. Vädrets makter var nämligen med oss så vi satt ute, några i bara skjortärmarna. Grillen glödde ivrigare än vanligt och grillade korvar på löpande band. Det långa bordet var fyllt till brädden av mat och kring det trängdes glada STARar som åt med en glupande aptit. Humöret var det inte något fel på för alla var som vanligt pratglada och pratade ofta och gärna i munnen på varandra. Björn Gimle hade gjort frågesporten och trots att jag inte vann tycker jag att den var mycket bra och utslagsgivande. För första gången under kvällen blev det tyst när hjärnorna veckades över namnet på rymdfärjan som ska lyfta upp Christer Fuglesang till rymdstationen i höst. Vinnare blev Ulf Larsson som i första pris fick äran nästa gång och delta i glädjen. Har ni tur kanske ni av att vara vinnare ända till nästa gång vi har en tävling. Alla som inte var med uppmanas att komma text Och lyckas ta ”äran” från Ulf och bära den till nästa tävling.

Text och foto: Nils-Erik Olsson

Lämna ett svar