2007-05-21 Vårfest

STAR-medlemmar veckar sina pannor och funderar på svar i frågetävlingen.
Foto: Lars Karlsson

Måndagen den 21 maj var det festligt och glatt på Observatoriekullen. STAR hade sin årliga vårfest under bar himmel. Nåja. Nästan bar i varje fall. Lite drygt 30 medlemmar fanns på plats och mumsade på korv och potatissallad med tillbehör. Nyheten för året var att var och en fick grilla sin egen korv. Bord och stolar fick vi låna av Himlavalvet vilket vi tackar så väldigt mycket för. Även det utdragbara regn och sol skydd de skaffat i år korn till nytta. Lite regn kom nämligen efter några timmar. De som inte fick plats under skyddet satte sig i Magnethuset där det ställts fram bord och stolar. Vår kluriga Gunilla Björkander hade sammanställt ett antal frågor som skulle besvara på tid. Jag har väl sällan sätt så många fundera så länge på det som från början såg ut som enkla frågor. Men som brukligt är så låser det sig ibland när det verkligen gäller. Det resulterade i att vi fick fram en vinnare i form av Lars Karlsson. Han fick som förts pris en choklad ask som jag nu i efterhand fått reda på tillhör en av hans svagheter.

Text: Nils-Erik Ohlsson

Lämna ett svar