2021-02-15 Årsmöte

Årets viktigaste möte i föreningen är årsmötet. Detta år fick det genomföras digitalt via ZOOM och det gick ju bra det också. 21 medlemmar deltog hemifrån. Inga kontroversiella frågor avhandlades och styrelsen blev i stort sett oförändrad. Oscar Zanetta avgick ur styrelsen och ersattes av Tony Saers. Vi säger tack till Oscar Zanetta för hans insatser och hälsar Tony Saers välkommen. Vår revisor sedan 2013 Håkan Holmbeck avgick också och i stället valdes Anders Bohlin. Tack till Håkan och välkommen Anders!

OrdförandeVice ordförandeSekreterareKassörLedamotLedamotLedamotLedamot
Katarina ArtPeter MattissonMats MattssonGunnar LövsundGöte FlodqvistHåkan LundbergAnton VannesjöTony Saers
2 år2 år1 år1 år2 år2 år2 år2 år

 

Verksamhetsberättelse, bokslut och årsmötesprotokoll finns tillgängliga på hemsidan.

Vid årets slut 2020 var vi 229 medlemmar.

Text: Gunnar Lövsund

Årsmöte 2021 på Zoom

Lämna ett svar